Meedoen
Vrijblijvend inschrijven

LET OP: Op onze wachtlijst hebben zich tot nu toe (22-6-2023) 38 mensen ingeschreven. Er is echter nog steeds geen zicht op een volgend project. Daarom is de inschrijving voor de wachtlijst per heden tijdelijk stopgezet. De inschrijving wordt pas weer geopend wanneer er concreet zicht is op een volgend project. De onderstaande tekst is daarom tot nader order ongeldig.

Overweeg je om mee te doen met ons volgende project? Maak dan vrijblijvend je interesse kenbaar met een ‘voorinschrijving’. Mail je naam, adres, telefoonnummer, energieleverancier en het maximale bedrag waarmee je mee wilt doen naar contact@zonopedam-volendam.nl. Je ontvangt dan een welkomstmail en wordt op onze wachtlijst ingeschreven.

Wij laten we weten wanneer we met een volgend project kunnen starten en houden je op de hoogte van de voortgang. Houd ook de ‘Nieuwtjes’ op deze site in de gaten. Zodra realisering van het project zeker is, kun je je deelname bevestigen. Tot dat moment kun je altijd nog afzien van deelname.

Realiseer je wel dat je niet meer stroom kunt verrekenen dan je verbruikt. Een gemiddeld gezin verbruikt 3500 kWh per jaar en met een certificaat van € 200 à € 250 (afhankelijk van de grootte en de prijs van de installatie) wek je jaarlijks ongeveer 250kWh op. Dus een gemiddeld gezin heeft aan 14 certificaten genoeg!